Arbejdsdag Gruppen (2010)

Vi startede med at kaste os over spejderhytten som trængte til en ordentlig oprydning. En masse gamle ting der lå og samlede støv fløj ud af vinduerne. Vi fik vist samlet til to trailer fulde, som trillede mod genbrugspladsen. Da huset var ryddet fortsatte vi i skuret, som det fremgår af nedenstående billede, så skete der også ting og sager der ude.

Hvorfor stoppe når man er godt i gang? Vi fortsatte ned mod den gamle bunke rafter der har ligget ved skurvognen i alle de år jeg kan huske. Hovedparten var ikke noget værd mere, så de blev skåret i mindre stykker. Dem der kunne bruges blev sat over i raftegården. Resten blev samlet i en bunke bag skuret.

Som man måske kan fornemme så er det ikke helt tørt, så det har nok godt af lige at tørre lidt, før vi så kan bruge det som brænde på bålet. Så kan man nyde synet af en ryddet græsplæne.. eller det der er tilbage af den, efter flere år med træ oven på.

Til slut kunne vi lige evaluere dagens arbejde og takke for den hjælp vi fik til at få ryddet det hele op så man igen kan finde rundt på området.