Spejder Kursus

Har du været på kursus inden for det sidste år? Nej? Kan du sååå komme afsted…!

Roland 1
Ka’ du li’ at have jord under neglene og græs på knæerne? Er du til fedt friluftsliv og livlige lejrbål? Vil du møde spejdere fra hele landet? Er du mellem 13 og 15 år? Ka’ du svare ja til disse spørgsmål, er Roland 1 lige noget for dig! Roland 1 er en uges teltlejr i sommerferien, hvor du vil opleve alle de praktiske spejder-færdigheder i teori og praksis Lær naturen at kende, at løbe O-løb, bygge med reb og rafter, tænde bål i regnvejr, yde førstehjælp og meget, meget mere. – Og få nye spejdervenner fra hele Danmark! Ta’ på Roland 1 i år! – Spørg din leder for tid og sted!

Roland 2
Ka’ du li’ skoleferier med gang i? Vil du styrke sammenholdet i din patrulje? Vil du gerne være bedre til at planlægge møder og ture? Er du mellem 14 og 16 år? Lyder det godt og passer det på dig – så er Roland 2 lige springet for dig, og nu er der ingen undskyldning, for Roland 2 kører nu også i sommerferien! Roland 2 er en uges kursus i påske-, sommer- eller efterårsferien, hvor du lærer alle de ting, der skal til for at skabe en god patrulje… Lær at planlægge patruljemøder og ture, og at lave anderledes forkyndelse og spændende instruktioner. Få et vitamintilskud til patruljearbejdet hjemme i gruppen og oplev det sammen med spejdere fra hele Danmark. Få tjek på patruljen! – Spørg din leder for tid og sted!

Diamant
Er du til spejderoplevelser ud over det sædvanlige? Ka’ du li’ at afprøve grænser? Er du parat til at drage på hike på alle tider af døgnet? Er du mellem 15 og 17 år. Hvis alle disse ting er lige dig, så er Diamantkursus det også! Og nu kan du også tage på Diamant i sommerferien! Diamantkursus er en uges teltlejr i påske-, sommer- eller efterårsferiens barske vejr, hvad enten det er bidende koldt eller bagende varmt. Det er udfordringer til både fysikken og intellektet, og der er spejderoplevelser der er mere, større, hurtigere og bedre, end hvad du tidligere har oplevet. Afprøv dig selv i nye situationer, prøv at tage ansvar og holde hovedet kold og mød spejdere fra hele Danmark! Ta’ på Diamant i år! – Spørg din leder for tid og sted!

DiamantXtrem
Hvis du er i tvivl, så lad være med at læse videre! Diamant Extrem er et diamant kursus for de hårde piger og drenge i korpset. Er du til spejderoplevelser ud over det sædvanlige? Ka’ du li’ at afprøve grænser, og tør du bryde dem? Er du parat til at drage på hike på alle tider af døgnet, også selvom du ikke har sovet i et døgn? Er du mellem 15 og 17 år. Hvis alle disse ting er lige dig, så er Diamant Extrem kursus det også! Diamant Extrem kurset er kort sagt kurset over alle ungdomskurserne. Afprøv dig selv i nye situationer, prøv at tage ansvar og holde hovedet kold. Mød spejdere fra hele Danmark! Ta’ på Diamant Extrem i år – Spørg din leder for tid og sted!

ULK (UngdomsLederKursus)
Ka’ du li’ at afprøve dig selv i nye situationer? Vil du se dig selv instruere på video? Kunne du tænke dig, at blive en bedre leder? Er du mellem 17 og 20 år? Ka’ du svare ja til disse spørgsmål, er ULK lige noget for dig! UngdomsLederKursus afholdes i påske- og efterårsferien. Hovedparten af programmet foregår indendørs og er en blanding af teori og praksis… Bliv bedre til at planlægge og afholde instruktioner. Lær om psykologi, ledelse, personlig fremtræden og meget, meget mere. Lad dig kaste ud i ganske uventede situationer og deltag i hede debatter. Få venner fra hele Danmark… Ta’ på ULK i år! – Spørg din leder for tid og sted!

Beretning fra ULK 33:
ULK var et rigtigt fedt kursus, som gav en masse gode ideer til spejder arbejdet, og vi lærte at planlægningen skal være iorden for at det bliver godt! Det skal ikke altid være alvorligt at være spejder… der skal også være plads til sjov og leg! Og det vigtigste i sjov og leg er at lederen render forest og deltager fuldt ud!
/Terkel