Stokroer (2006)

Så var det tid til at komme ud og lave lidt, og tjene penge til Troppen”s sommerlejr 2007, og derfor var der indkaldt til stokroe ophivning d. 6 August, kl. 9.00 ved Førslev Kirke. Solen skinnede, og det tegnede til at blive en rigtig flot dag, med blå himmel og det hele.. ! Alle frygtede nu at roerne var våde af dug, eller at der var så mange stokroer, så det ville tage en evighed at få dem hevet op, men det så fint ud, og vi gik i gang!

Det viste sig hurtigt at roerne var tørre, og jorden var tilpas blød til at man kunne hive stokroerne op uden det store besvær… efter vi havde været halvvejs igennem marken, så gik vi op til bilen, og fik is og sodavand, som Louise havde hentet.!

Efter isen og sodavand gik vi i krig igen, for at komme gennem det sidste! Tror det første gang der har været så lidt stokroer, der plejer at være mange flere, men mandskabet taget i betragtning, så var det nok meget godt… vi kunne køre ud til Anders og Louise og spise pizza ved 1 tiden, så det var en overkommelig opgave! Fremmødet var på 5 ledere, 2 forældre og 3 spejdere!