Spejdermøde Troppen (2006)

Denne dag, måtte vores Junior- og Spejder- patrulje igennem lidt opgaver, som var lidt ud over det normale! Først Juniorne… De skulle stille sig i en cirkel, og så fik de bundet fødderne sammen, (person X”s højre fod med person Y”s venstre) og der stod de så! Opgaven lød på at de skulle vende sig om… hvordan klare man lige den, når man er 6 spejdere, som er bundet sammen?

Det skal lige nævnes, at 1 min efter overstående billede blev taget, så ringede telefonen! i røret var Seismologisk Institut.. de ville bare lige høre hvorfor der var så kræftige rystelser i Tornemark! Hvad vi så kunne fortælle dem var at der var et par spejdere, som tænkte så det knaged… faktisk utrolige billedet ikke er rystet?

Nu kom der så gang i tingene, og 4 Juniore tænkte så meget, så de ikke kunne stå oprejst uden at vælte, og ned på gulvet røg de… men de var inde på noget af det rigtige.. mon det lykkede for dem?

5 minutter efter start, var den lige ved at være der… der mangler faktisk kun at få de sidste fødder på plads :-).

Det lykkedes søreme til sidst…. og der står de så stadig, for de kunne ikke binde sig selv op? Jo jo.. de kom ud igen! Nu skulle de på en ny opgave så slut for Juniorne her!

De store skulle også have lidt opgaver, først den samme som juniorne, derefter skulle de lave en dinosaurus… her fra kan jeg ikke lige se hvad det er for en? Kan du?