Arbejdsdag Ledere (2006)

Hytten trængte til lidt fornyelse, så derfor blev alle ledere indkaldt til Lørdag d. 8 april, kl. 9.00, forinden havde Louise, Thea og Terkel tømt ud i køkkenet, og tørt støv ned, så det var klar til maling allerede om Torsdagen.

Louise og Katrine, som lige er uden for billedet her, fortsatte rengøringen inde i køkkenskabene, som nu var helt tomme! Der var en del skidt, som trængte til en flytning!

Dorte gik i krig i gangen, med at genopfriske den hvide farve!

Mens Thea og Anne-Marie samlede skuffer på højtryk, sad Niels på gulvet, og samlede skabet! Klokken nærmede sig 14, og blev vist lidt over…. gang og køkken var nu blevet med hvide vægge, både på stenvæggene og på træet. Flertallet besluttede nu at holde weekend, da arbejdet var nok for idag, men Andreas og Terkel var ikke til at stoppe! De havde udset sig rodebutikken oven på, som offer, og det skulle der gøres noget ved!

Her ses Rover / Leder rummet, som blev udsat for en støvsugning, og en grundig oprydning, folk som har set det få timer før, ville tro der havde været en orkan igennem! Der er søreme sket noget!

I det store rum oven på, blev der styr på kasserne, som nu står pænt, og venter på at komme i reolen, når maler rodet neden under er slut! Vi fik ordnet teltene, så de nu ligger iorden, og er lige til at finde og bruge! ALT blev støvsuget, og affaldet blev samlet i sække, som nu har en uvis skæbne langt fra hytten!