JOTI Spejdere (2005)

Så fik Tornemark KFUM også prøvet at afholde JOTI, Tror det er første gang? I hvert fald i de sidste mange år 🙂 Vi låne EDB lokalet på Grønbroskolen! Og sad så og chattede med spejdere fra Hele verden! Alt i alt nåede vi op på at tale med spejdere fra 28 nationer! Så man må da sige at vi var lidt rundt i Verden 🙂 Vi startede i Hytten Fredag formiddag kl 10.00 og gik så derfra og til skolen, på vejen legede vi lidt med GPS! Da vi nåede skolen gik chatten i gang! Lidt over middag kom Cilles mor med Lasagne til os, og det var bare super god mad 😀 Så tak til hende! Til aften blev der bestilt pizza så vi lige kunne overleve de sidste timer! Da maden var spist og vi havde Chattet lidt mere så snakkede vi om at holde en weekend tur for hele troppen osv! Kl 20.30 begyndte vi at pakke sammen! og 20.45 kunne vi tage hjem og holde Weekend 🙂 Så mangler vi bare at få et mærke for deltagelsen!