Schweiz 2011 – Lørdag

I dag gik turen til Kandersteg by, hvorfra vi fortsatte op til en liften der løftede os ca. 400 meter op i luften til toppen af det ene bjerg.

Der fandt vi sommer-kælke-bakken. Alle der havde lyst fik en tur ned af den, og dem der kørte på børnebillet fik en ekstra tur, til stor glæde for dem J Dog blev det ikke til nogen plads i OL-Truppen.

Herefter gik vi ned til Oeschinen See hvor de fleste stoppede og spiste madpakker og snakkede. Der var dog en lille hardcore kerne, der fortsatte. ( Anders, Andreas og Kevin ) De forsøgte at gå søen rundt, men måtte stoppe ved vandfaldet, da de ikke havde nogen gummibåd med ( der var en klippe i vejen ).

Så gik turen ellers meget stejlt ned af, vi gik ganske vist på en asfalteret vej, men det var hårdt at gå ned at den ”stejle” bakke. Den faldt ca. 400 meter på turen. Vi tror det var et fald på ca. 30-40 grader. Vi havde både klapvogn og Thea med. Oliver gik det meste af vejen selv.

Da vi endelig kom ned i den, forholdsvis, flade by Kandersteg, på bunden, så var det tid til at shoppe i Kandersteg. Her fik de fleste handlet Coca-Cola og andre livsvigtige fornødenheder.

Mange hilsner fra Kandersteg

4 Replies to “Schweiz 2011 – Lørdag”

 1. Kære Tornemark/Sandved-spejdere.
  Jeg kan se, at vejret er rimeligt i Kandersteg. Nyd det. I Danmark har det regnet lige siden I tog afsted. I tilgift har vi så fået tordenvejr her til aften. Jeg glæder mig over, at i er kommet godt afsted og allerede har oplevet og genoplevet de spændende naturoplevelser, som er lige udenfor jeres telt. Fortsat god lejr! Spejderhilsen Ingelise

  1. Mange tak 🙂 Ja pt. lover de ikke regn før Torsdag, hvilket godt kunne undværes, så vi kunne få tørre telte med hjem, men det kan jo nå at ændre sig 🙂

 2. Kære Tornmark/Sandved Spejder
  Hej Stine
  Vi glæder os til høre om din kælketur ned af bjerget, her har det været tordenvejr og regnvejr,skinner solen hos jer?
  knus Mormor og morfar.

Lukket for kommentarer.