Primi Weekend 2009

Fredag d. 29 Maj til Søndag d. 31 Maj, holdte troppen Primi Weekend! Formålet var at tage mærket Bålkok og at komme godt i gang med Basismærket Bøg. Weekenden startede ved Bisserup Forsamlingshus Fredag kl. 19. Herfra var der 10 poster rundt i byen som skulle findes og løses med rygsæk på ryggen. Men på grund af svigtende samarbejde i forbindelse med kompasregninger kom Belinda, Pauli og Kevin til at gå den forkerte vej… De kom dog på rette vej igen og blev befriet for den ene af deres rygsække. Senere på aftenene nåede alle spejdere frem til lejren ved Bjørnebæk i den modsatte ende af Kristiansholm skoven. Natmaden bestod på Kage og Sodavand, da Shelter lejren var etableret.

Efter morgenmaden lørdag gik turen mod Slagelse. Vi skulle op og besøge DDS – Det Danske Spejderkorps i Slagelse’s Klatreklan. Der havde vi booket 2 timer på deres klatrevæg. Da vi kom stod Kristian klar til at tage imod os. Der var mulighed for at prøve 4 baner. Så det var bare med at komme i gang.

På den første bane galt det om at nå først op og ringe med klokken. Første man i toppen blev Kevin, skarpt forfulgt af Pauli. Og her er de så på vej ned igen.

Nu var det så tid til at prøve næste bane. Som var lidt af en udfordring med en knold midt på.. Den var ikke så nem at komme ud over.. lykkedes kun for Andreas!

Så var det tid til at gå oppe fra og ned.. omme på siden kunne man fire sig ned ved egen hjælp.. Her ser vi Pauli på vej ud over kanten som den første.

Nu var det blevet tid til at prøve den sværeste bane! Andreas på vej til tops.

Efter klatrevæggen skulle vi videre til næste punkt for at få mærket. Der skulle købes ind, så spejderne blev sluppet løs i Slagelse med besked om at finde middagsmad og aftensmad. Her efter skulle de benytte offentlig transport for at komme hjem. Så de kom til Bisserup med rute 87. De blev hentet ved Forsamlingshuset, og kørt tilbage til lejren, hvor et eftermiddags løb var klar. der var 5 poster som skulle klares inden aftensmaden. Da posterne var overstået meldte Sarah sin ankomst, så hende hentede Andreas og tog samtidig noget is med.. det var nemlig meget varmt!! Da isen var spist var der en lille pause før madlavningen gik i gang. Belinda og Kevin havde valgt at lave Medister med Kartofler og Bearnaisesauce. Pauli og Sarah havde valgt at lave Gullash med Ris,  Broccoli og Ciabattabrød. Om aftenen havde vi lejrbål hvor hver patrulje havde lavet noget underholdning. Kevin og Belinda lavede standup. Pauli og Sarah lavede en kreativ smagsprøve konkurrence efterfulgt af hurtig spisning.

Søndag formiddag begyndte vi at pakke lejren sammen. Her efter begyndte vi på vores Gourmet middag. Bestående af Salt indebagt fisk på bål. og Hjemmelavet Pizza. Fisken blev udemærket, den er der desværre ingen billeder af. Men Pizzaen kan vi stolte vise frem.

Vi endte ud med at være færdige en time før beregnet. Så vi kørte alle sammen i hytten og pakkede ud, inden vi kørte hjem og holdte weekend.