Sommerafslutning (2007)

22 Juni 2007 – Sommerferien og tiden for sommerlejr nærmer sig hastigt, så nu blev det tid til at holde sommer afslutning..

Vi startede Fredag kl. 18. ved spejderhytten. I tilfælde af regn, så havde vi bygget overdækket spisebord til alle, og det virkede fantastisk 🙂 Dog kom der kun en lille smugle regn. Men hellere være klar til det værste 🙂

Som noget nyt i år, brugte vi brænde til grillen istedet for kul. det gjorde det lidt mere spejder agtigt.. det var dog ikke lige så nemt at få til at gløde… tilgengæld var der mindre at rydde op 🙂 Da vi havde fået liv i grillene samledes vi rundt om flagstangen, sang spejdersangen og satte flaget. Så kom der gang i grillen.

Da den første mad var spist blev alle kaldet ud på græsset til en overraskelse.. Vi havde nemlig fået fat i 2 mavedansere. Nej.. de skulle ikke give opvisning… vi skulle have alle med 🙂 Det var meget sjovt at være med til 🙂 Folk hyggede sig med det.

Derefter var der kaffe, the og kage…. mens spejderne spillede rundbold.

Pga. den kreative opstilling af spisebord, var Andreas og Terkel først færdig med oprydningen omkring 23.30 🙂

God sommer til alle…