Gruppe Weekend (2007)

15-17 Juni 2007 – For første gang længe, havde vi vedtaget at holde en gruppe- weekend. En weekend for alle spejdere i gruppen, der blev fundet en dato, og en hytte…. emnet blev lagt fast, og weekenden planlagt.

Vi startede Fredag kl. 18. ved Karrebæk spejderhytte. Første punkt på programmet var information om hytten, regler osv. Desuden blev weekendens tema præsenteret: “Den Nordiske Mytologi” her efter fik vi aftensmad og så filmen Valhal.

Lørdag startede vi med at sætte flag kl. 8. Så var det blevet tid til morgenmad.. her efter andagt efterfulgt af våbenbygning. Efter middagen gik med kamp af forskellig art. der bl.a. brydning. Før aftensmaden var det blevet tid til lidt motion… Så vi gik en tur ud på Enø og tilbage igen..! Nu var der mad på vikinge maner. Aftens æresgæster var Thor og Odin.. det blev et værre svineri… vi spiste slf. med fingrene.. og aftenens ret var gnaveben. Så var der lidt fritid.. før lejrbålet.. som blev efterfulgt af en godnat historie. Da alle spejderne var faldet i søvn, syntes vi ikke de skulle sove mere.. for det var blevet tid til natløb 🙂 Balder var blevet slået ihjel, og havnet i Hel.. så han skulle reddes…. Spejderne dragede mod Hel, for at overtale guden Hel til at udlevere balder.. men det var ikke uden betingelser. Alle og en i verden.. fra mennekse til græsstrå og jætte skulle græde for balder. Hvis det lykkedes ville han blive sat fri.. Så Spejderne gik straks igang.. og havde næsten overtalt alle, da de kom til Tøk..(Loke i forklædning) Tøk ville ikke græde for balder, og sådan blev det! Balder måtte blive i Hel. Her efter var der kakao og kage.

Søndag sov vi lidt længere… efter morgenmaden var der andagt efterfulgt af Ragnarok.. spejderne blev del op i 2 hold som så skulle kæmpe mod hinanden, og forsvare hver sit holds base. Efter middag gik vi igang med oprydningen. Weekenden sluttede med gruppebillede og nedtagning af flaget kl. 15.