Halloween Spejdere (2006)

Nu fik vi overstået årets skræmme weekend… Halloween… en tradition som er kommet for at blive 🙂 I år mødtes vi hos Anders og Louise, og startede med at få god mad, der var nok af den, så hvis nogle var sultne, så var det vist jeres egen skyld…

Mad-ro viste sig at være en by i Rusland.. Hekse fløj rundt over bordet.. her har Julemanden lige konfiskeret en kost fra Heksen…

Da der her skulle tages et billede af Pauli fik vi vist et spøgelse med.. se lige hvor hvid hun er i hovedet???!

Gruppe billede 🙂 Alle var udklædt mere eller mindre… Årets minimums påklædning går vist til Kevin 🙂 ser sådan ud…

2 Hekse og Julemanden foran kameraet 🙂

Sarah og Michaela taget på køkkenet 🙂 Syntes Sarah har fået ny udklædning på?

Nøj hvor de feder den 🙂 og der mangler hverken chips eller sodavand der… så det bare toppen 🙂 Lidt senere blev de smidt i seng… da klokken nærmede sig 2-3 stykker om natten var det op igen… og på natløb… der var en masse skumle folk som havde taget opstilling ude for… bl.a. et hømand, som ikke sagde en lyd en masse hoveder på marken… og Amatør Astreoloen Mogens 🙂 Hele natløbet sluttede med en masse røg.. og efterfølgende kage 🙂