Arbejdsdag Ledere (2006)

Nu var det altså på tide at komme lidt videre med det skur der har stået og set grimt ud lige siden sommerferien 2004… dvs. lidt over 2 år…. så Terkel fik fat i Claus som gerne ville give en hjælpende hånd med at få det skur færdigt, og det var jo en dejlig ting, for så kunne der ske lidt… og denne gang skulle det laves færdigt!

Ca. så langt var vi nået… dog var der også kommet tegn på det oprindelige skur… men ellers så det sådan ud Lørdag d. 21 Oktober da Niels, Claus og Terkel mødte op ved spejderhytten.. så der var jo lidt at gå igang med…!

Lørdag d. 21 Oktober startede vi med at rive alle lægter som var lagt oven på taget ned… de var ikke for pæne… så gik vi i gang med at rive det eksisterende undertag af… det var ret smadret! Da vi så have fået rullet et nyt på begyndte Terkel og Claus at sømme lægter på… mens Niels stod på jorden og forsynede os med lægter og søm når vi manglede…. derefter lagde vi tegl på… vi manglede ganske vidst lidt, men det kommer på næste weekend 🙂

Søndag d. 22 Oktober kiggede Andreas også forbi… og vi fik så sat lægter og reggler op, til at sætte væg beklædningen fast i.. desuden fik vi erstattet en lægte med vindtrækbånd… det ser lidt bedre ud? derudover blev døren monteret, så nu er det bare af komme der ud af… vi fortsætter næste weekend!