Sommerlejr Enebærodde (2004)

Vi kørte fra Tornemark 8.30. Derfra gik turen så mod Fyn…! Vi blev sat af på en Rasteplads, i vores 2 patruljer som hed Paphovederne og Syverne. Derfra måtte vi så ud efter nogle poster. Majbritt og Terkel havde ikke afleveret deres mobiler, som vi fik af vinde vi skulle før vi kørte fra Tornemark, så på post 3 tror jeg det var, måtte vi af med vores mobiler og alt det slik og sodavand vi havde købt ved post 2. Posterne bestod af noget førstehjælp og noget forberedelse til Andagt om søndagen m.m. Vi måtte tø en flaske vand, med en besked i på en af posterne, derfra fik vi så en kompas retning, hvor vi så fandt vores mad, som bestod af Feltrationer til 24 timer… senere efter vi havde hentet brænde, bygget bivuak og spist dåsemad… 🙂 havde vi lejrbål og fik vores mobiler igen…. Her lige et eksempel på den ene bivuak.

Søndag startede vi med morgen gymnastik, anført af Katrine. Efter det spiste vi og forsøgte at få ild i noget vådt gran, (meget svært) men det lykkedes. Efter morgenmaden holdt hver patrulje Antakt…. Efter det var vi på poster… Da vi kom hjem til lejren igen, pillede vi bivuakerne ned, og rykkede indendørs, hvor lederne havde lavet GOD lasagne….! Dejligt med rigtigt mad…. 🙂 Så fik vi hver en rigtig seng at sove i…! Mandag skulle vi på Hike…. i år tog vi en dejlig kano hike…! Vi blev kørt ned til en lille havn, hvor vi så smed bådene i vandet, og sejlede lidt rundt, og vi fik holdt en spisepause efterfulgt af regn….. det jo så dejligt… med et bad efter maden… 🙂 efter det sejlede vi ind af Odense Kanal, ind til Odense Kajakklub… der fra satte vi kanoerne over i Odense å, hvor vi så sejlede videre, op af…. da klokken nærmede sig sent på eftermiddagen sejlede vi tilbage med strømmen, og tog op til Kajakklubben, hvor vi havde fået lov at sove på græsset. Der lavede vi mad på grillen, og sov.

Tirsdag blev vi vækket af at Anders legede med hornet på bilen…. MEGET effektivt…! Efter morgenmaden sejlede i mod strømmen videre ind i Odense kanal…. helt ind til vi ikke kunne komme længere…. Der gik vi i land i en lystbåd havn. Derfra gik vi ned til Odense Klatrehal…. Det havde vi lejet det hele i 2 timer… så det var bare med at komme op og kravle… det var skide sjovt….. Da tiden desværre løb ud, fik vi 2 timer i Odense Centrum.

Onsdag sendte vi de små ud og lege…. de fik bl.a. bygget et sandslot…. Efter det gik turen på 1 times kørsel ned til Egeskov slot… der blev vi sluppet løs i et par selvvalgte grupper…. ind til vi skulle spise….. Om aftenen var der “Falks Show” falken var ikke meget for at samarbejde… 🙂 der var model båd sejlads i voldgraven, og Motorcykle stund. da det begyndte at blive mørkt var der flot fyrværkeri foran slottet. 00.30 var vi hjemme fra Egeskov, og kunne sove…! Torsdag sov vi til kl 9. Efter maden byggede vi tømreflåde og samlede brænde. Da den dejlige regn så kom, spillede vi kort og drak kakao og Te.

Fredag sejlede vi en tur i kano og kajak…. efter det sejlede vi de små ud på revet, med tømmerflåden, så de kunne bade i det fine vand! Efter det fik de små Ciesta, og tøserne tog sol…. men Anders, Andreas og Terkel legede…. Vinden var blevet rigtig kraftig, så den medbragte faldskærms drage skulle da testes… kunne den mon trække noget…? så hvorfor ikke prøve med en kano. så vi fik pakket dragen ud, og sat de 4 liner i…… Anders kom op i Kanoen, da dragen var i luften…! Andreas og Terkel kom også op og begyndte at padle ud af… Meeen… bølgerne var for store… så der gik ikke lang tid, før alle 3 lå i vandet ved siden af en kano….! Men dragen blev i luften….! 🙂 2 forsøg… der nåede vi i den rigtige retning med kanoen, men dragen faldt ned…. pis os… så måtte vi bakke ind…. for at undgå at kæntre igen…. det må have set sjovt ud… hehe…!! Og så droppede vi det…! 🙂 Fredag aften pakkede vi det hele ned. Lørdag formiddag kørte vi fra Enebærodde, og var i Tornemark igen omkring kl 13.30… der tømte vi bilerne og spiste mad….!! Hvor efter vi tog hjem……