Arbejdsdag Gruppen (2004)

Så fik vi overstået årets arbejdsdag samt sommerafslutningen, som vi i år havde valgt at afholde samme dag, for at slå 2 fluer med samme smæk. Det var et flot frem møde, og vi fik nået en masse, så Dagen forløb bedre end forventet.

Vi fik lavet vores raftegård næsten færdig… og så fik vi lagt nogle fliser i bunden… der mangler lige lidt flere før vi kan fylde det med rafter…..! men så vi da nået så langt, resten kommer vel en dag….!

Vi fik revet det gamle rustne metal tag af skuret, og påbegyndt tilbygningen…. der blev lagt nyt træværk op og lægter… nu mangler der bare lægter på den nye halvdel, tegl, og så skal vi også have lavet væg på det nye…. men det kommer vel også hend af vejen stille og roligt. Udover det der ses på billederne, fik vi malet og og lavet vinduer, ryddet op i hytten, samt flyttet en masse jord væk…..! Ungerne hyggede sig på græsplænen, i tårnet og på en glide bane vi havde lavet…..!