Schweiz 2011 – Torsdag

Så blev det torsdag! Den sidste hele dag i lejren for denne gang.. I dag skulle vi lige have de sidste kræfter presset ud af benene. Vi skulle ikke bestige et bjerg, men det startede da med at gå opad, så det kunne mærkes i benene.

Vi fik lige lyst til at lave en dæmning, da vi så alle de sten og alt det vand! Så mission dæmning var dermed påbegyndt.

Sten kunne ikke gøre det alene, så Kevin hentede nogle grene længere nede.

Tid til en pause, i byggeriet. Cecilie har tændt bål 🙂

På vej hjem mod Kandersteg, af snoede stier.

Er det ikke en god udsigt bag broen? Under billedet, er der en video med zoom 🙂

Vi nåede lige præcis at pakke de gule telte sammen og lave aftensmad før der var regn og torden over Kandersteg. Det bringer jo minder fra sidste ophold for 4 år siden, hvor vi fik en del regn. Vi har dog ikke haft brug for hverken paller eller at grave render… endnu… Men vandet rendte dog under samlingsteltet et sted, så vi overvejer pt. om vi skal sove der, eller i en shelter på pladsen 🙂 Men regnen er stoppet, så det bliver måske ikke så slemt.

2 Replies to “Schweiz 2011 – Torsdag”

  1. Godmorgen til alle jer i Kandersteg :-)!
    Øv med regn – jeg håber I får en god hjemrejse!
    Vi ses på lørdag 🙂
    Mange hilsner fra
    Marianne (Fasser t/Sofie & mor til Cille)

Lukket for kommentarer.