Turen går snart til Schweiz

Torsdag d. 30 Juni drager 14 spejdere og ledere fra KFUM-Spejderne i Tornemark-Sandved Gruppe af sted på årets sommerlejr. Turen går i år til Kandersteg i den sydlige del af Schweiz, som gruppen tilbage i 2007 besøgte for første gang. Kandersteg er en lille hyggelig by omgivet af Bjerge og smuk natur, men også stedet hvor man finder det Internationale spejdercenter “Kandersteg International Scout Center” der er ejet af Verdensspejder organisationen – WOSM ( World Organisation of the Scout Movement ). Kandersteg centret, som er det eneste af sin art i Europa, blev åbnet af Lord Baden-Powell ( manden som startede Spejderbevægelsen i 1908 ) tilbage i 1923, ud fra drømmen om et sted hvor spejdere fra hele verden kunne mødes. Centret ligger i flotte omgivelser 1200 meter over havet. Her kan man ud over flotte vandreture prøve at hav af aktiviteter på centret lige fra Klatring til Sejlads.


Der er ca. 500 meter ned der oppe fra – Billed fra 2007

Du kan læse mere om vores Schweiz tur i 2007, samt se flere billeder ved at klikke her.