Narnia Weekend (2008)

Lørdag d. 10 Maj til Mandag d. 12 Maj, holdte Gruppen Pinseweekend. Temaet var Narnia, så weekenden ville byde på lidt Narnia film osv. Vi kom godt i gang med at gøre lejrpladsen klar, vi fik bygget et spisebord. Her har vi Philip og Thea igang med pionere.

Søndag var det i gang med aktiviteterne. Spejderne blev delt op i 2 patruljer, som blev bundet fast til hver sit reb, og så galt det ellers om at komme først til næste post.

På første post, skulle der digtes en sang om Narnia på hele 5 vers.

På post 2, skulle der “sejles” på “isflager”. Hver patrulje fik tildelt 3 stk. Isflager som de skulle sejle på langs rebet, en strækning på ca. 20 meter. Man måtte ikke stå på græsset, så faldt man nemlig i det iskolde vand. Undervejs skulle der transporteres et fyrfadslys, som heller ikke måtte gå ud.

På weekenden blev der også spillet både cricket og rundbold, her nogle billeder fra vores cricket kamp 🙂