Patrulje Weekend (2007)

13-15 April 2007 – Troppen var inviteret på Patrulje Weekend, denne gang havde vi valgt at holde en weekend, som ikke havde noget eksternt tema! Vi ville holde os til spejderarbejde! Weekenden skulle lægge fokus på patrulje samarbejde, og teste patruljernes samarbejde.

Vi startede Fredag kl. 18. på Kristianholmskovens Parkeringsplads (Gl. Strandvej) her skulle patruljerne finde en pind i skoven til deres stander. Den måtte hverken være for tyk, tynd eller skæv, så der gik lidt tid med det! Imens gik Andreas, Terkel, Helle og Thea igang med at forberede maden. Menuen var svensk pølseret, og det så også lovende ud. Da patruljerne havde fundet en pind som var godkendt, så skulle de lave et udkast til hvordan deres “flag” skulle se ud. Så der blev tegnet og krøllet papir sammen. Efter maden og lidt leg på stranden var det begyndt at blive lidt mørkt! Spejderne fik refleks veste på, og fik den første post. Der var alt i alt 10 poster før de nåede målet som var spejderhytten! Posterne bestod af A-K koder, ALFA-koder og Morsekoder, som så hver gav en retning de skulle følge for at finde næste post! Omkring kl. 22 Ankom spejderne til Hytten, godt trætte… planen var at de skulle have slået telte op og sovet der, men det blev droppet, og så fik de lov til at brædde deres liggeunderlag ud på hyttens gulv.

Lørdag stod den på Andagt og efterfølgende Patrulje samarbejde og Sideløbende blev der lavet stander, og brændt på ruskins flagene! Patruljerne fik lavet nogle dekorative flag, som viste deres navn og logo! Om eftermiddagen satte “Hotchiks” telt op, mens “Ørkenlodserne” valgte at sove i Shelteren. Da lejrpladsen var lavet blev der spillet en omgang rundboldt og leget lidt. Så fik spejderne fri til at slappe af, mens aftensmaden blev forberedt! Køkkenteamet var denne gang Andreas, Helle og Thea…. Forretten var flere af spejderne mere sultne, så vi besluttede at servere en gang Hønsefrikassé, som trods skume blikke blev vel modtaget! Kl. 22 nærmede vi os sengetid, og spejderne blev lagt i seng. Derefter blev der spillet spil i lederlokalet…. spillet var totalt topstyret af magtmisbrug fra Terkel”s side af… Som extern spiller havde han total kontrol over hvem der fik hvilke spørgsmål 🙂 hehe… Det endte dog så fair at alle nåede i mål ca. samtidig… Om det var den gule bil, eller en ludo brik som kørte først i mål, er lykkeligt glemt! Omkring kl. 1 gik “natløbet” igang… det gik ud på at der var 3 hold som så skulle stjæle flag fra hinanden.. det kørte over 40 min. Der efter var der så kakao og roulade inden for.

Søndag stod mest i oprydningens tegn… dog holdte vi lige lejr inspektion først, men ellers blev alt pillet ned, og oprydningen inde og ude gik igang. kl. 11.30 blev der holdt Patruljemøde, med evaluering af weekend. Kl. 12 sluttede weekenden med at Michaela fik overrakt en dolk som præmie for flest solgte lodseddeler. Sarah som havde hjulpet Michaela fik en spejder kasket for sin hjælpsomhed!