Arbejdsdag Ledere (2006)

Det viste sig desværre at der var en del ventetid på træ til væggene, så vi måtte pænt vente til der kom noget hjem.. så det trak lidt ud med at komme videre… men endelig kom den dag hvor vi kunne fortsætte.. Vi var nu kommet godt i gang med November måned! Vi begyndte at sætte isolering og tagpap på væggene udvendig… vi startede på bagsiden af skuret, og satte så brædder på.. langsomt men sikker fortsatte vi mod uret rundt.. ! endte på den gavl der vender modsat af huset… nu manglede der lige en rulle tagpap… og så kunne vi også godt bruge lidt træ… så byggeriet gik endnu engang i stå…

Men der kom efter et stykke tid nye forsyninger hjem, så vi kunne fortsætte lidt.. da vi var nået hent rundt manglede kun trekanterne i toppen af gavlene… så den sag gik Terkel og Claus på en eftermiddag.. og det lykkedes kun lige at få træet til at række… nu mangler der kun alt det andet… vi mangler bl.a. at få noget lys op i skuret… den nederste del af væggen hele vejen rundt skal laves færdig.. terrænet er skrå.. Vi skal have en liste i alle 4 hjørner, isolere og lave væg indvendig… så skal vi have lavet gulv i den nye del, og endelig skal der laves reoler til vores store materiale kasser samt telte! Og så er der nogle småting omkring rykningen!