Sommerafslutning (2006)

Lørdag d. 17 Juni, var det blevet tid til årets sommerafslutning, og trods grå skyer på himmelen, var der dækket op med borde og stole udendørs, så vi kunne nyde den varme mad i frisk luft… her har Anne Marie og Lena travlt med at passe deres kød, mens Jan vist står og lure nogle tricks af.. kort efter begyndte der at regne lidt… og lidt senere regnede det meget…. mens vi grillede kød, og spiste kom der ikke mindre end 18,6 mm. det var sådan så vandet rendte ned af vejen.

I dagens anledning havde vi fået besøg af Cirkus Spejdersjov, som kom og gav nogle numre… de havde bl.a. en hest med.

Her ses så den halsbrækkende artist, som svinger sig i trapez flere hundrede millimeter over jorden, magen til armkræfter skal man lede længe efter!

Næsten alle pladser i Cirkus var fyldt, så fotografen blev henvist til side linjen.

Da vi nåede til klovnen Jonas nummer, så skulle der bruges en frivillig, som skulle holde en pind, som Jonas så kunne hoppe over.

Klovnen Kenni havde også et nummer i ærmet… denne gang var det bare forældrene der skulle så for skud, så 3 blev udvalgt, og så skulle de have hænderne gennem alle skålene, og op til enden… det blev vist en.. klistret fornemmelse 🙂

Tusind tak for et flot show… Cirkus Spejdersjov måtte videre ud i verden.

Er hun ikke bare fin? 🙂 Cecilie som blond for en kort stund… senere fik hun også hue på, men der var kameraet desværre ikke i nærheden 🙁

Mens forældrene fik informationer om den kommende sommerlejr, havde Mathilde forberedt et løb til børnene, med 6 poster, deriblandt var den ene træningsbane, og den kom til at se sådan her ud: over – over – under -over…..