Græsk Weekend (2006)

Nu var det blevet tid til at stable en weekend på benene, så derfor gik Andreas og Terkel igang med at planlægge! Temaet endte ud i at det skulle handle om den græske mytologi. Indkøb blev sat igang, og spejderne fik indbydelser, nu ventede alle bare på den store dag, hvor weekenden skulle være en realitet.. Vi startede med at sætte flaget, og så skulle vi have iført os togaer, så vi kunne være nogle rigtige grækere! Så skulle aftenmaden tilberedes, og efterfølgende skulle der ses film.

Lidt over midnat blev alle spejdere vækket fra søvnen på loftet af spejderhytten, og så skulle de ud til bålpladsen. Her var der tændt fakler, og bål, nu skulle de deles op i de patruljer de skulle være i gennem weekenden. Desuden fik de afvide at de skulle flytte alle deres ting ud i teltene, som var stillet op mens de havde set film! Da bagagen var flyttet så var der saftevand og kage!

Lørdag formiddag skulle der laves stridsvogne, der var fri fantasi, så ingen begrænsninger, eller retnings linier for hvordan de skulle se ud, og det kom der mange kreative forslag ud af!

Der blev også tid til at tage en slapper for dem der var lidt trætte af at pionere, så det benyttede Pauli og Aksel sig af.

Pigerne var kreative, og udsmykkede deres vogn med blomster!

For ikke at lave det samme hele tiden blev der sat gang i rundbold, og der blev slået godt til bolden der var nemlig piger med slag i på begge hold, så bolden fik sig et par flyveture.

Lørdag eftermiddag var der Stjerneløb.. Herkules 12 prøver i moderne spejder udgave skulle gennemføres, her skulle der bygges et 10 min tårn, de havde dog 20 min, og blev ikke færdige… det skal lige retfærdigvis siges at ingen af holdene fik lavet tårnet færdig til tiden.

Det var også en post hvor der skulle leges med lidt vand, og så var det jo herligt at solen skinnede så meget som den gjorde.

Lørdag var vi så heldige at have køkkenhjælp til aftenens festmiddag, og det stod Mathilde for, og uden hende havde vi nok ikke fået mad den aften!

Mathilde styrede også kordineringen af stjerneløbet! Hvad skulle vi dog have gjort uden hende 🙂

Her har vi så de 2 seje tøser, Simone og Nanna!

Andreas fik æren af at være dronning af Troy under fest middagen Lørdag aften, og det klarede han da meget godt? Nogle der vil på date med ham/hende, så kontakt webmaster 😉

Terkel havde så tilgengæld fornøjelsen af at være Kong Priamos af Troy, som styrede middags selskabet med hård hånd, alle fik mad og drikke!

Dronning Andreas skulle lige vise ungerne hvordan man spillede Djævlespil eller hvad det nu hedder det der.

Michaela og Sarah hyggede sig med at riste skumfiduser på bålet.. smager det godt?