Robin Hood Weekend (2005)

Weekenden startede Lørdag formiddag kl. 11.00. Vi hejste flaget, og mens det stod på og vi havde sunget bæver, ulve og spejdersangene, så var vi vidner til at Lady Marion blev kidnappet af den onde sherif. Lidt efter kom Robin Hood heldigvis og så skulle vi i gang med at samle penge ind til at købe Lady Marion fri.

Der blev øvet skydning med bue, bygget Robin Hood fælde… kravlet på forhindrings bane, og lavet Robin Hood Hatte.

Da vi have fået overstået middagen, blev det forsøgt at bygge en bro, og der blev lavet en skyde bane, hvor man kunne skyde efter en skydeskive med sin bue!

Lørdag aften fik vores dygtige kokke Mathilde og Thea lavet lasagne til os alle sammen, efter opvasken og lejrbål, så vi Disneys Robin Hood film! Der efter var det sengetid!
Senere på aftenen blev vi alle vækket…. Robin Hood skulle ud og fragte sit guld… Men vi var ikke nået ret langt før Sheriffen og hans mænd fik fanget os! Vi blev bundet og ført ind i skoven, hvor vi blev bundet til pæle…. der efter gik Sheriffen med guldet! Heldigvis slag Robin Hood fri, og hjalp os andre ud af rebet…! Efter det listede vi over træstammer ind gennem skoven og fandt den sovende Sherif. Der stjal vi guldet og flygtede da han vågnede! Så tog vi en kop kakao og nogle popkorn da missionen var fuldført!

Søndag morgen blev der designet en guld transporter (Se billederne) Efter middag, skulle vi ud og møde Broder Tock, som ventede med guldet…. Nu skulle vi ned og købe Lady Marion fri… Sheriffen tog imod guldet, men stak af…. vi fik befriet hende, og satte jagten ind i Sheriffen… Ham fandt vi ude i skoven, og fik bundet ham…. senere blev han lænket i sit eget slot! Robin Hood fik sin Lady Marion og det hele endte lykkeligt!

Mester skytten Mathilde… Kenni i baggrunden… “Skjult” kamera af Terkel

Klik her for at se videoen i et nyt vindue!