Sommerlejr Ålbæk (2002)

I 2002 gik turen til Nordjylland, nærmere bestemt Ålbæk, det er en lille by 20 km. fra Skagen. Ålbæk har sin egen bådehavn, med grillbar og fiskere, og ret stor sandstrand, med mange muslinger skaller i mange forskellige størrelser. Byen kan man komme til på 3 måder, i bil, i bumletog og med skib! Bumletoget, var det vi kom med. Vi tog af sted lørdag d. 6 Juli fra Slagelse station med Inter-city mod Frederikshavn tidligt om morgenen! Og var fremme midt på eftermiddagen, i Frederikshavn måtte vi vente et par minutter på skagenbanen’s lille tog! Det så ud til at være lidt af ældre dato da vi kom ombord! Men det kunne da køre os til Ålbæk på et par minutter. ”Temaet var Harry Potter” Så i Ålbæk ventede Hagwet sammen med alle lærerne, vi havde alle medbragt trylle huer, som vi havde på da vi gik gennem Ålbæk mod Relief huset, det gav opmærksomhed næsten alle vi mødte var ved at glo øjnene ud af hovedet. Lørdag og Søndag brugte vi på at sætte lejr op. Mandag blev vi delt op i 4 hold, vi havde 4 forskellige farver tryllehatte på! Det røde var løverne, de grønne var slangerne, de gule var grævlinger, og de blå var ørne. Hagwet forklarede hvad vi skulle i løbet af dagen, der efter fik vi prøvet at male vores skjold, lave koste, læse hemmelige koder, bygge sandslot, spille koste hocky , og samle muslingeskaller. Mandag aften fik vi , det var Professor Dombeldore der delte ud, sjovt nok fik alle 4 hold lige mange . Tirsdag skulle vi på hike, vi tog toget til Hulsig og gik der fra til den tilsandede kirke og videre til stranden for at bade, der vi ikke gad det mere gik vi til Skagen og så på Skagenby- og egnsmuseum (Det var ikke kedeligt) da vi havde rendt det i gennem gik vi rundt i byen, til det blev aften, hvor det begyndte at tordne, så vi løb gennem byen i regn og lysglimt, og sov godt! Næste morgen gik vi til Skagens ældste fyrtårn, og det der køre i dag, det sidste var vi oppe i der var langt ned, og en god udsigt ud over Skagen og Grenen! Da vi kom ned igen, så vi Grenen og gik til Skagen station og kørte til Ålbæk. Onsdag aften var der natteløb for de små, vi ville gerne se det, så vi var 2 der klædte os ud som munke og satte os lidt på afstand! Natte løbet gik ud på at jage den onde Woldemore ud af den forbudte skov! Det lykkes men da de små var færdige med det havde de fået øje på nogle sten, trolde eller onde troldmænd, så de listede over mod os og da de var 1 meter væk, sagde vi bøh, så de løb væk, men nogen af drengene skulle være seje, så de sprang på os og ville lægge os ned, indtil de fandt ud af hvem vi var og vi værgen var sten eller trolde.  Torsdag, blev den vådeste dag, jeg kan mindes, vi havde lige fået aftensmad, og det var begyndt at regne så vi skulle have lejrbål inden for, men vi var kun lige kommet inde for da vores ledere kom styrtene ind af døren og sagde at vi skulle tømme teltene! Der vi kom ud på lejr pladsen var det begyndelsen til en stor vandpyt, nogle steder lå der et par cm vand. Så vi måtte sove inden for. Fredag skulle der rykke nogle ulve op til Juniorer, de skulle først spise yoghurt med bind for øjnene og bag efter finde slik i havregrød, pasta, og cornflakes, bagefter pakkede vi og de nye lejrpladsen sammen, og gjorde klar til at rejse hjem igen. Lørdag tog vi af sted mod djævleøen om formiddagen. Selv om det regnede lidt meget engang imellem var det en god lejr.