Spejdermøde Gruppen (2006)

Denne dag, blev en lidt alternativ dag, da der var meget blandet aktivitet… vi havde 3 ulve på besøg, som gerne skulle rykke op til troppen efter sommerferien, men nu har de 2 gange besøgt os for at se om det er så slemt at blive en af de store, som det måske kan lyde… desuden så vi Kirstine pionerede… pas nu på du ikke falder ned!

Her har Andreas så gang i den store hammer, og den store rafte test… de rafter der ligger bag ved er alle de gamle, og nogle af dem er ikke ret meget andet værd end at brænde… så der blev lige sorteret lidt… men de har så også altid ligget på jorden!

Det er dejligt at se så mange børn til spejdermøde på en Tirsdag… det gør det lidt sjovere at være leder, når der er nogle børn at underholde… desværre kunne alle ikke være med her på billedet, men der er aktivitet over det hele…

Selv super pioneren Bettina gik igang med rafter og tov, og fin bundet en fin træbuk sammen, men hun var ikke meget for at stå model til billedet… håber hun overlever!

Super Sarah og super Cille i fuld aktion med at pionere i fællesskab, så man kan gå armgang under dem.

Andreas havde vist brug for at afreagere, og derfor fandt han øksen frem, og besluttede sig for at nedlægge et træ der stod næsten oven i den gamle rafte bunke, og den gamle/rådne skurvogn.

Kasper og Kevin var i fuld aktion med at save gamle rafter ud til brænde, og køre det op i brænde skuret… der var godt gang i oprygningen på pladsen.

Alt skal ikke være alvor… der skal også være plads til at lege, så derfor blev der lige spillet en gang stikbold på græsset.

Cille fik lige den ide at blive model…. måske har hun en fremtid inden for det fag? hvem ved hvad fremtiden vil bringe?

Det lykkedes søreme også at få Sarah til at smile fra toppen af klatre tårnet.

Mon Thea er blevet væk i skoven? Har Andreas fældet hende sammen med træet? Eller måske er spørgsmålet bare… Thea… hvad laver du i den trailer??

Andreas og Terkel startede…. men Terkel færdig gjorde…. nu havde de rafter ligget på græsset lige siden Juli 2005… så nu var det på tide at få taget vores rafte tårn i brug, og det skete så idag! Der hvor rafterne havde ligget var der fin jord, så det blev overvejet at lave en KFUM afdeling af 4H… men det blev droppet igen 🙂

Dette var så hvad der var tilbage af det træ der nu ligger i traileren… og der ligger det jo meget godt… så det bare den grimme forfaldne skurvogn der, som godt måtte forsvinde… den er jo ikke ligefrem køn…!

Således så det ud da pigerne var færdige med at pionere, og Bettina testede da også lige om man kunne gå armgang under inden hun tog hjem, og det lykkedes da vist 🙂